Lekre menn homoseksuell menn

Men å eksponere heteroene for skeiv seksualitet er likevel ikke det viktigste med Gay Guerilla. Det viktigste er å bryte ut av våre egne normer og vise stolthet. Ideen fikk gutta fra USA. Etter å ha laget egen logo og opprettet en lukket Facebookgruppe   Linken virker bare hvis du er invitert inn i gruppen før sommeren, har det nå tatt helt av.

Du må søke eller inviteres av et annet medlem i gruppen for å bli med og torsdagen før takeover annonseres det hvilket heterosted som står for tur.

Facebookgruppen har nå rundt 3 medlemmer og på siste takeover var det over som hadde huket av for at de skulle delta. Når det gjelder utestedene som blir «angrepet», har responsen så langt vært utelukkende positiv, forteller Jan-Mikael. Det er jo morsomt, det er ikke tvil om at vi lager liv.

Jeg husker to heterojenter da vi overtok Skaugum på Solli Plass. De skjønte det med en gang og klaget litt over at alle disse lekre gutta ikke var hetero. Men de elsket det. Som de sa så gikk de jo ikke først og fremst ut for å få seg et ligg, men for å ha det gøy. Ole-Marius syns det er morsomt å se ansiktsuttrykkene på alle heteroene som kommer inn. Så de som ikke har forstått det før, skjønner det da.

I tillegg er det jo litt nussing, kos og flørting, så folk får det absolutt med seg. Initiativtakerne bak Gay Guerilla ønsker seg likevel flere lesber, bier og transfolk i gruppa. Vi trenger å løsrive oss fra dem. Den skeive kulturen trenger å løsne på snippen den også. Klokka er blitt Gay Guerilla tar over Oslo. Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Hvor stor pikk har forrige? Vil du kysse forrige?

Del 2 svar. Ville du gått på date med forrige? En innledningsvis litt skeptisk, heterofil stamgjest bruker bare en halvtime på å stortrives med gay takeover og insistere på å bli fotografert av Gaysir.

Øyan synes konseptet er et framifrå tiltak og mener skeive bare har godt av å utfordre seg selv litt på denne måten. Det blir stor stemning når et par hundre homser, lesber og bier overtar et hetero utested i Oslo en gang i måneden, men Oslo Gay Guerilla ønsker seg flere jenter og transfolk i gruppa.

Slik som vi historisk sett vet at det har vært homofile både på gressrotplan og i øvre samfunnskikt. Moten er uransakelig så jeg forventer ikke at du skal si noe om skiftene som gjør at sort er "ute" og hvitt "inne", men hva har det seg at legning er gjenstand for motesvingninger? Du beveger deg inn i et metafysisk landskap jeg gadd se deg forklare litt grundigere. Gåten er ikke løst, men hvis du sitter på svar som kan bringe oss videre er de verd å ta frem her.

Flott innlegg Kjellrun, jeg synes virkelig at politikere burde bestemme hvem folket skal bli glad i. Hvis det er slik at hvem man blir glad i er noe man bestemmer seg for så er det naturlig at politikerne bestemmer hvem vi skal bli glad i. Jeg kunne for eksempel da sendt en forespørsel til Jens Stoltenberg før jeg giftet meg med kona og spurt om det var ok, eller om han hadde noen andre han tenkte var bedre egnet.

Kanskje han hadde lest litt på VD og synes at Njål var en bedre match? Jeg vet ikke, men det må da politikerne som er valgt til å bestemme over oss vite? Vent nå litt, er Jens en kristen politiker? Kanskje jeg heller skulle spuirt  Berge Furre, men han har jo sluttet? Ja det måtte jo bli Hareide da. Psykiatere  har vist til,at full akeptering av kristen praksis kan føre til at mange unge med usikker identitet og agnostikere velger kristen identitet og livsstil.

Det er selvfølgelig en liten omskrivning av Kjellrun Marie S. Men like fullt er det nå en gang slik at vi påvirkes av miljøet rundt oss. Er det galt at mennesker velger sin religion? Bør man stille spørsmålstegn ved ektheten av deres tro og hvem skal i så fall være dommer? Ateistise politikere og ledere som føler seg kallet til å sette store ord på nyansene,så de blir toneangivende og kan påvirke det politiske landskapet som vil flytte gamle gjerdestolper.

Lars, lurer på om det finnes psykologer som kan jobbe med å gjøre kristne til ateister, det høres ut som om det er en naturlig del av psykologers virke. De sitter jo med fasiten på hvordan mennesker skal være, og så forandrer de på dem. Det er vel helt i tråd med retningslinjer for psykologer? Gudsordet og særlig Pauli direkte ord i mot homosex har tidligere holdt folket innenfor en ramme hvor den slags ikke ble påtenkt som akseptabel oppførsel.

Så kom det en motevind som blåste gammeldags oppførsel av banen ,og  det ble en blåst med "har du lyst ,har du lov. Jeg tror det kommer en ny vind blåsende nå med fokusering på at vi trenger den gammeldagse Kirken- det åndelige øret synes å tefte en slik vind. Anliggendet er at det arbeides for å få til en kjønnsnøytral ekteskapsliturgi i kirken.

Dere som tillater dere å være flåsete vedrørende det,så gir det inntrykk av at dere ikke er kjent med Bibelen,så dere ikke har fått Gudsfrykt. Bibellesere har det,og bm hva den messianske jøden på besøk i Norge uttalte leste det i Vl at Den Høyeste kan komme til å straffe Norge gjennom klimaendringer og Islam. Vi er mange som har følt på det,at innvandring av muslimer til Vesten er reiregget for Den Høyestes plan om å tukte Vesten på plass.

Vi er alle født med diverse legninger som må disiplineres av foreldrene. Bifili er en mulighet som kan disiplineres. Den sitter ikke fast som nesefasong og øyenfarge. Nei jeg har ikke Gudsfrykt, men jeg har en frykt for kristne som har sterke meninger om hvordan jeg skal leve livet mitt og som er villig til å bruke statlig makt for å presse meg.

Kjære Kjellrun, mitt liv er ikke ditt ansvar å hverken mene noe om eller blande deg inn i. I gjengjeld skal jeg ikke blande meg inn i ditt liv, samme hvor trist jeg måtte mene det er. Er ikke det en grei avtale da? Her lærer man noe nytt hver dag; jeg visste ikke at bier hadde kappe engang jeg, trodde de kun hadde vinger Dette innlegget og trådstarters videre kommentarer viser vel forøvrig at Lars´ forslag bør bankes igjennom og vedtas ved lov umiddelbart.

Mitt anliggende er at jeg blander meg med kirkekreftene som nå engasjener seg for å hindre homovielser i kirkene. Svarene dine kan tyde på at du er i stikk motsatt retning,og det er din sak. Indirekte blander jeg meg borti dine saker hvis du tripper for å få en homovielse i kirken. En mote som ikke går av moten. Siden homofili er nevnt i Bibelen allerede i GT vil jeg anta at fenomenet var kjent ganske tidlig. Neppe satt noen borte i et hjørne og grublet på hvordan kunne det være hvis en mann ikke likte en kvinne men kunne tenke seg det utenkelige med en mann, slik som dyrene på markene også Mer trolig at veslegutten kom gråtende hjem og fortalte at nabokona hadde tatt på ham og at mannen hadde vært med på det også?

Tja, la oss stoppe der. Og så gikk tiden. GT ble ferdigskrevet og gikk i trykken. Det var på tide med NT og Paulus skrev og skrev, motebevisst som han var.

Byttet navn, svingte kappen etter vinden? Men sex med kameratene lå ikke for ham enda så moderne det var - også på den tiden. Etter dette kom det en tid hvor vi lærte at f. Det var noe som var latent i dem antagelig. I dag snakker vi om at alle gjør slikt i ungdomsårene. Samtidig bruker vi siste sort Levis og ser lekre ut for hverandre, moteslaver som vi er.

Det siste på fronten er at islamske kvinner også er moderne. De plukker på hverandre bak fasaden hvor de hverken trenger burka eller hijab. Der hvor de kan gå omkring hemningsløst og fritt der skjer det i familiens lune skjød. Så langt har Lagerfeld trengt inn til disse kvinnene. Schlagerparaden er jo at menneskene har blåst Den Høyestes retningslinjer for riktig liv til alle tider og fått svi for det. Tjenlig at du minner om det. Historiebøkene forteller at det også var trender som slo ned på homosexualitet ,feks.

Vera Henriksen skrev romaner fra vikingetiden,og det finnes litteratur derfra på Island,som enda ikke er oversatt til norsk. Er dette ment som en trussel? Ja, ja - inntil vikingeånden blir revitalisert her på berget, får vi vel trøste oss med islamistene. De har jo aldri sluttet med å slå ihjel homofile.

Jeg nevnte vikingene som tilsvar til Njål Kristiansens kom. De skulle vel ikke være blautfisker som ga seg hen til føleri i vikingemiljøet,men være sinna og slåss. Når jeg nevnte dette var det fordi du karakteriserer sexuelle avvik som motefenomen. Jeg ser at det gikk deg hus forbi. Trenden har altså vært tilstede i flere tusen år. Homofili vil finnes nå og til evig tid.

Motevinden var myntet på de senere års såkalte homofil frigjøring,som blåste bort den tidsånden som jeg  vokste opp i,hvor det var et ikketema,og de som evt.

...

Massasje sola pene nakne menn homo

Men å eksponere heteroene for skeiv seksualitet er likevel ikke det viktigste med Gay Guerilla. Lesetips En økumenisk vårdag av. Bør man stille spørsmålstegn ved ektheten av deres tro og hvem skal i så fall være dommer? I tillegg er det jo litt nussing, kos og flørting, så folk får det absolutt med seg. De sitter jo med fasiten på hvordan mennesker skal være, og så forandrer de på dem. Det er selvfølgelig en liten omskrivning av Kjellrun Marie S. Psykiater Arne Austad mangeårig lege ved Modum Bad har vist til,at full akeptering av homosexuelle praksis kan føre til at mange unge med usikker identitet og bifile velger homofil identitet og livsstil. Det blir stor stemning når et par hundre homser, lesber og bier overtar et hetero utested i Oslo en gang i måneden, lekre menn homoseksuell menn, men Oslo Gay Guerilla ønsker seg flere jenter og transfolk i gruppa. Initiativtakerne bak Gay Guerilla ønsker seg likevel flere lesber, bier og transfolk i gruppa. Sett deg inn i retningslinjene. Det er sant som du sier, bifile er ikke 'ekte' homoseksuelle. Torvid Høiland kommenterte på Sylvi Listhaug forurenser den offentlige debatten. Skriv gjerne ditt synspunkt!

Lekre menn homoseksuell menn